Hesabım
    Taylor Kitsch, True Detective 2. Sezonda!

    Sezonun son dedektifi de belli oldu.

    Ekranlara gelen ilk sezonuyla birçok dalda Emmy adaylığı kazanan, hem izleyici hem eleştirmen cephesinden büyük ilgi gören True Detective; başrol oyuncuları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın performanslarıyla da büyük övgü toplamıştı. Yeni sezonun olacağı açıklandığından beri, yeni dedektifleri kimlerin oynayacağı büyük merak konusu olmuştu.

    Colin Farell, Vince Vaughn, Rachel McAdams isimlerinin açıklanmasının ardından; True Detective 2. sezon son başrolünü de buldu! X-Men Başlangıç: Wolverine (X-Men Origins: Wolverine), Battleship ve John Carter gibi filmlerde yer almış, Friday Night Lights dizisinin Tim Riggins’i olarak da hatırlanabilecek Taylor Kitsch’in, dizinin yeni sezonunda yer alacağı kesinleşti. HBO’dan henüz resmi bir açıklama gelmese de, Kitsch geçtiğimiz gün bir internet sitesine yaptığı röportaj ile, dizide yer alacağını birinci ağızdan duyurdu. Yeni sezon kadrosu için oyuncunun ismi uzun süredir telaffuz ediliyordu.

    İlk sezonu çok sevdiğini ve gerçekten bu dizinin bir parçası olmak istediğini söyleyen Kitsch; görüşmelerin neredeyse bir yıl sürdüğünü belirtti. Kamera önüne geçmek için sabırsızlandığını ve çok heyecanlı olduğunu da, sözlerine ekledi.

    Sezonun üçü dedektif olmak üzere dört ana karakteri merkeze alacağı, dedektiflerden birinin de kadın olacağı, yaratıcı Nic Pizzolatto tarafından belirtilmişti. Kitsch’in genç, kıdemli ve geçmişiyle sorunları olan Dedektif Paul Woodrugh’ı canlandıracağı tahmin ediliyor.

    True Detective 2. sezonun, Haziran 2015’te ekranlara gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top