Hesabım
    Helena Bonham Carter, HBO Projesine Katıldı

    Codes of Conduct kadrosuna üç oyuncu daha eklendi.

    Oscar ödüllü 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave) filminin yönetmeni Steve McQueen’in küçük ekrana el attığını ve HBO için Codes of Conduct isimli bir televizyon filmi çekeceğini geçtiğimiz aylarda bildirmiştik. Gizemli bir geçmişe sahip, Afrika-Amerikan kökenli Beverly Snow’un, New York’un seçkin topluluklarına girme ve sosyal anlamda seviye atlamaya çabasını ekranlara getirecek projeden; yeni oyuncu haberleri geldi.

    Ünlü aktris Helena Bonham Carter’ın yanı sıra, Rebecca Hall ve Paul Dano, HBO yapımının kadrosuna katıldı. Bonham, Manhattan’ın en seçkin Yahudi ailelerinden birinin ferdi olan, yazar ve psikiyatrist Esther Kaufmann’a hayat verecek. Boşanmış bir anne olan Esther’in hayatı, Snow ile tanışınca tamamen değişecek. Karakter; yetenekli, hırslı ve değişken bir kadın olarak tarif ediliyor. Hall ise kurnaz ve acımasız Rebecca Rotmensen’ı canlandıracak. Snow’un rakibi olan Rebecca, New York’lu bir milyarderin en büyük ve akıllı kızı olarak karşımıza çıkacak. Dano’yu da Snow ile arkadaş olan, fedakar girişimci Jared Rotmensen olarak izleyeceğiz. Jared, Rebecca’nın akrabası; muhtemelen erkek kardeşi…

    Başkarakter Beverly Snow’a, şimdiye kadar oyunculuk deneyimi bulunmamış genç aktör Devon Terrell’ın hayat vereceği önceden açıklanmıştı. Codes of Conduct’ın senaristliğini ise Dünya Savaşı Z (World War Z), Devlet Oyunları (State of Play) ve Krallık (The Kingdom) gibi filmlerde imzası bulunan Matthew Michael Carnahan üstlenecek. İddialı yapımın tarihi netleşmezken, 2015 içinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top