Hesabım
    Heroes Reborn Başrolünü Buldu: Zachary Levi!

    Chuck'ın yıldızı ekranlara dönüş yapıyor.

    Dört sezon boyunca NBC'de ekranlara gelen ve kısa sürede bir fenomene dönüşen Heroes, senaryosundaki sıkıntılar ve hızla düşen reytingleri yüzünden, final dahi yapamadan 2010'da son bulmuştu. NBC geçtiğimiz yıl bir açıklama yapmış ve orijinal yapımın izlerini taşıyacak, yeni karakterler ve hikayeler izleyeceğimiz “Heroes Reborn” isimli bir mini dizi için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Bahsi geçen proje için nihayet başrol bulundu!

    Chuck ile gönüllerimizi fetheden, son olarak Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) filminde izleme imkanı bulduğumuz aktör Zachary Levi; mini dizide yer alacak. Canlandıracağı karakterin detayları sır gibi saklanırken; aktör, Heroes’un her zaman dahil olmak istediği dizilerden biri olduğunu ve projeye katılmaktan memnuniyet duyduğunu söylemekle yetindi.

    Olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesini bir kez daha ekranlara getirecek Heroes Reborn, 2015 bitmeden ekranlara gelecek. Bir kez daha Tim Kring’in imzasını taşıyacak yapımın ilk sezonu 13 bölüm sürecek. Noah Bennett'i (HRG) canlandıran Jack Coleman’ın da aynı karakterle dizide yer alacağını ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top