Hesabım
    Katie Holmes Hangi Dizinin Kadrosuna Katıldı?

    Ünlü aktris ekranlara geri dönüyor!

    Showtime'ın Altın Küre ödüllü dizisi Ray Donovan'ın kadrosuna, İngiliz aktör Ian McShane'i katıldığını geçtiğimiz günlerde haber yapmıştık. Önemli bir film yapımcısı ve milyarder olan Malcolm Finney karakterine hayat verecek McShane, potansiyel bir krizden ailesini korumak için Ray'den danışmanlık isteyecekti. İddialı bir üçüncü sezonla karşımıza çıkmaya hazırlanan dizi, kadrosuna ünlü bir ismi daha ekledi. Tom Cruise’un eski eşi olarak da bilinen Amerikalı aktris Katie Holmes; Ray Donovan ile yıllar sonra ekranlara geri dönecek.

    Dawson's Creek dizisi ve Batman Başlıyor (Batman Begins) filmiyle tanınan, The Kennedys isimli mini-dizi ve How I Met Your Mother'dan da hatırlanabilecek aktris; Malcolm Finney'in kızı Paige Finney'i canlandıracak. Kurnaz ve şık bir iş kadını olan Paige karakteri, hikayede önemli bir yere sahip olacak. Holmes'un üçüncü sezonda düzenli olarak gözükeceğini, son bir not olarak belirtelim.

    Çekimleri geçtiğimiz gün başlayan Ray Donovan'ın üçüncü sezonu, 2015 yazında seyirciyle buluşacak. Yeni sezon da öncekiler gibi 12 bölümden oluşacak. Dizinin ikinci sezonu her Çarşamba 21:30'da, FX Türkiye'de ekranlara gelmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top