Hesabım
    Bitirim İkili'nin Televizyon Uyarlaması, Başrollerini Buldu!

    CBS ünlü seriyi küçük ekrana taşıyor.

    Polisiyeyi komedi ve aksiyonla buluşturan, Jackie Chan ile Chris Tucker’ın başrolde yer aldığı Bitirim İkili (Rush Hour) filmi 1998’de vizyona girmişti. Gişedeki başarısının ardından devam filminin ilki 2001’de, diğeri ise 2007’de seyirci ile buluşmuştu. Brett Ratner tarafından yönetilen serinin, televizyon ekranlarına uyarlanacağı geçtiğimiz sonbahar Warner Bros. tarafından açıklanmıştı. CBS kanalında yayınlanacak Rush Hour, nihayet başrollerini buldu!

    Tekken ve Warrior King filmlerinden hatırlanabilecek aktör Jon Foo, filmlerde Jackie Chan tarafından canlandırılan Lee karakterine; Liseli Polisler (21 Jump Street) filminde rol almış Justin Hires ise Chris Tucker'ın canlandırdığı Carter karakterine hayat verecek. Ayrıca dizide Aimee Garcia (Dexter, Robocop) ve Jessika Van (Awkward) yer alacak. Scrubs ve Cougar Town dizilerinde çalışmış Bill Lawrence ile King of the Hill’in yapımcılarından Blake McCormick, bahsi geçen projeyi beraber kaleme alacak. Ratner da projede yer alacak.

    Hong Kong polis departmanın başarılı elemanlarından Dedektif Lee (Chan) ile Amerikan polisi James Carter’ın (Tucker) talihsizliklerle dolu maceralarını seyirciyle buluşturan Bitirim İkili serisi; Hong Kong, Los Angeles ve Paris gibi dünyanın farklı şehirlerini mesken tutmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top