Hesabım
    Shadowhunters Dizisinin Erkek Başrolü Belli Oldu!

    The Mortal Instruments serisinin televizyon uyarlaması...

    Cassandra Clare'in çok satan roman serisi The Mortal Instruments'ın küçük ekrana uyarlanacağının haberini vermiştik. 2013 yılında The Mortal Instruments: City of Bones adıyla beyazperdeye uyarlanan serinin, televizyon uyarlamasının kadrosuysa yavaş yavaş belli oluyor.

    Filminde Jamie Campbell Bower'ın canlandırdığı Jace karakterine, dizide İngiliz aktör Dominic Sherwood hayat verecek. Sherwood, daha önce The Cut ve Mayday gibi dizilerde ve Vampir Akademisi filminde rol almıştı. En son olarak da Taylor Swift'in "Style" klibinde oynamıştı. Filmde Lily Collins'in canlandırdığı Clary Fray karakterini, dizide kimin üstleneceği henüz belli değil. 

    Shadowhunters ismiyle ABC Family'de ekranlara gelecek seri, Clary Fray isimli genç bir kızın 18. yaş gününde kendisinin bir Shadowhunter olduğunu öğrenmesiyle başlar. Shadowhunter ise, şeytan avlayan insan-melek karışımı melez bir doğaüstü canlıdır. Annesinin kaçırılmasının ardından, genç kız Shadowhunter'lardan Jace (Dominic Sherwood) ile kaderine doğru sürüklenir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • The Mortal Instruments Filmi Dizi Oluyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top