Hesabım
    David Lynch Twin Peaks'e Geri Dönüyor!

    Günün güzel haberi!

    Showtime'ın diriltmeye karar vermesiyle merakla beklenen diziler arasında katılan Twin Peaks'ten nihayet güzel bir haber geldi.

    Geçtiğimiz ay dizinin yaratıcılarından David Lynch, yeterli bütçe sağlanamadığı gerekçesiyle diziyi yönetmeyeceğini ve projeden çekildiğini duyurmuştu. "Lynch olmadan Twin Peaks olur mu?" tartışmaları cevabını bulamazken, dizi oyuncuları usta yönetmeni ikna etmek için bir video da yayınlamışlardı.

    Showtime kanalı ise belli bir süre sessizliğini korumuş ve dizinin iptaline dair herhangi bir açıklama yapmamıştı. Usta yönetmeni ikna etmek istediklerini söyleyen kanal yetkilileri sonunda amacına ulaşmış görünüyor çünkü David Lynch Twin Peaks'e geri dönüyor! Lynch, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

    Orijinalindeki gibi Mark Frost ve David Lynch'in birlikte yazacağı Twin Peaks, ayrıca beklenenden daha dolu bir geri dönüş yapacak. Kanal yetkilisi David Nevins, 9 bölümden oluşması beklenen Twin Peaks'in, daha fazla bölümle geri döneceğini ve ön çalışmaların başladığını müjdeledi...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top