Hesabım
    Bünyamin Bu Akşam TRT Ekranlarında!

    Televizyon filmi Bünyamin, bu akşam keyifli bir aile komedisi vaat ediyor...

    TRT'nin Türk Sineması’na yeni soluk getiren "TRT Ev Sineması" kuşağı tüm hızıyla devam ediyor. Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağında bu gece komedi türündeki Bünyamin filmi izleyici ile buluşuyor.

    İlk filmi İnanç Odası’yla Madrid Film Festivali’nde En İyi Yabancı Film dalında aday olan Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı Bünyamin'in başrolünde Görkem Yeltan ve Serkan Ercan yer alırken fimlni kadrosunda Funda GürayDeniz KaraoğluHikmet KaragözKubilay ÇamlıdağSebahat Adalar ve Cahit Kaşıkçılar gibi isimler yer alıyor.

    Film, yayıneviyle yaptığı sözleşme sonucu bir roman yazmak zorunda olan ve bir türlü yazamayan Hayal’in biraz hüzünlü biraz da komik macerasını anlatıyor. Hikayesine göre Bünyamin işsiz, hayatı da dağınık bir adam. Ancak roman kahramanı Bünyamin bir gün aniden Hayal'ın karşısına çıkınca Hayal, Bünyamin'e yazmakta olduğu romanında yer alan bir karakter olduğunu ispatlamaya çalışır. Bünyamin ise gerçek bir insan olduğunu…

    Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağı, tüm aileyi bir koltukta toplarken, komedi, drama, fantastik gibi film türleri ile kah ağlatıp, kah güldürecek filmler ile ekranlarda yepyeni bir soluk oluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top