Hesabım
    Murat Şeker, Salon 7'nin Konuğu Oldu!

    Çakallarla Dans serisinin mimarı olan, çok yönlü sinemacı Murat Şeker Nizam Eren'in yeni programı Salon 7'de!

    2016 yılında iki ayrı filmle (Deliormanlı ve Çakallarla Dans 4) seyircisinin karşısına çıkan Murat Şeker, Sat-7 Türk kanalında yayın hayatına yeni başlayan sinema programı salon 7'nin konuğu oldu! 

    İletişim ve sinema sektörünün duayen isimlerinden Nizam Eren’in hazırladığı ve İlknur Bay Fırat ile birlikte sunduğu Salon 7, ilk programını geçtiğimiz hafta Arzu Film'den gerçekleştirmişti; ikinci program ise Sugar Workz ofisinde çekildi. 

    Salon 7 programı için Nizam Eren’in sorularını yanıtlayan Murat Şeker, eğitim hayatından asistanlığa, belgesel sinema deneyiminden Çakallarla Dans’ın doğuşuna Deli Ormanlı filmindeki hayal kırıklığına uzun bir sohbet gerçekleştirdi

    ‘’Benim Fenerbahçeliliğimi herkes bilir…3 Temmuz sürecine dair belgesel yapmayı hep düşündüm ancak süreç devam ediyor bu nedenle gündemimde yok’’ diyen şeker, "Asıl hedefim Harrington kupası üzerine bir film yapmak. O muhteşem dönemi perdeye taşımak. Bunu da zaman gösterecek. Ancak şu an yeni filmim üzerine odaklanıyorum’’ diyerek önümüzdeki günlerde yeni bir setin sinyallerini de verdi.

    Ülkemizdeki gençliği ve sinema kültürüne yaklaşımlarını sorgulayan Şeker, sinema yazarlarına mesafeli olduğunu, eleştirmen sıfatı taşıyan birçok yazarın mesleğe hiçbir katkısının olmadığını belirtti.

    Salon 7 adlı sinema programı, Sat-7 Türk kanalında her perşembe akşamı saat 20:00'de Türksat ve D-Smart 157. kanaldan izlenebilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top