Hesabım
    Pretty Little Liars'ın Yaratıcısından Bir Dizi Projesi Daha!

    Sara Shepard popülerliğini koruyor

    ABC sıradaki projesi için Pretty Little Liars'ın showrunner'ı I. Marlene King ile masaya oturdu. 'The Heiresses' adını taşıyan yapımın senaryosu Pretty Little Liars'da olduğu gibi Sara Shepard'ın romanına dayanacak.

    Dizinin pilot bölümü için hazırlıklar başlamışken başrol olarak karşımıza çıkacak ismin açıklanması da çok sürmedi. The Heiresses'ın başrolünde, Pretty Little Liars'da yedi sezon boyunca Emily Fields karakterine hayat veren Kanadalı aktris Shay Mitchell boy gösterecek.

    The Heiresses, elmas imparatorluğuna sahip son derece varlıklı Saybrook ailesinin, yaşanan bir kazayla gizemli olaylara sürüklenmesini ele alıyor. Oldukça trajik bir trafik kazasının ardından mirasın varisleri arasında anlaşmazlıklar çıkıyor. Ancak varis kuzenlerin bir araya gelmesi kazanın ardında yatan gizemin peşine düşmelerine neden olacak.

    Pretty Little Liars projesinin yedi sezonunda imzası bulunan I. Marlene King, yeni dizinin senaristliğini ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. King aynı zamanda Freeform için, Pretty Little Liars'ın spinoff'u olarak planlanan 'The Perfectionists'in de hazırlıklıklarını yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top