Hesabım
    'Dört Nikah Bir Cenaze' Ekrana Uyarlanacak

    Mindy Kaling'in yeni projesi belli oldu

    ​1994 yapımı romantik komedi klasiği ​​Four Weddings and a Funeral, Hulu tarafından ekrana uyarlanıyor. Projenin senaryosu ve yürütücü yapımcılığı yakın dönemde The Mindy Project’e imzasını atan Mindy Kaling’e emanet edildi. Kaling’in yakın çalışma arkadaşı Matt Warburton yürütücü yapımcı olarak görev alırken ikilinin senaryo üzerinde birlikte çalıştıkları da duyumlar arasında. 

    Uyarlama, beş farklı olayla yolları kesişen bir grup arkadaşın hikayesini işleyecek ve yine filmde olduğu gibi her mevsimde, yaşanan farklı bir olayı ele alacak. Dizide Kaling ve Warburton’ın yanı sıra filmin senaristi Richard Curtis, Jonathan Prince, Tim Bevan ve Eric Fellner da yürütücü yapımcı sıfatıyla yer alıyorlar. 

    Bu diziyle birlikte Hulu ve Mindy Kaling ikinci işbirliklerini gerçekleştiriyor. The Mindy Project altı sezon boyunca Hulu’da yayınlanmış ve final yapmıştı. 

    Hugh Grant ve Andie MacDowell’ın başrollerini paylaştığı İngiltere yapımı Four Weddings and a Funeral vizyona girdiği sene hem izleyici hem de eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Türünün klasiklerinden birine dönüşen yapıt, 3.7 milyon dolarlık bütçesine karşılık 246 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top