Hesabım
    Carmen Ejogo ‘True Detective’in 3. Sezon Kadrosunda!

    Oyuncu kadrosu şekilleniyor

    HBO’nun hit dizisi True Detective’in üçüncü sezonuyla ilgili somut gelişmeler yaşanmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Mahershala Ali’nin ardından açıklanan ikinci isim Carmen Ejogo oldu.

    Ejogo’yu, 1980’lerde ortadan kaybolan iki çocukla ilgisi olan ilkokul öğretmeni Amelia Reardon rolünde izleyeceğiz. Başarılı aktris son dönemde beyazperdede Alien: Covenant, Fantastic Beasts and Where to Find Them ve It Comes at Night gibi yapımlarda; ekranda ise The Girlfriend Experience dizisinde rol almıştı.

    Nic Pizzolatto’nun imzasını taşıyan polisiye dizi, üçüncü sezonunda tüyler ürperten bir suçun peşine takılacak ve senaryo üç farklı zaman diliminde ilerleyecek. Mahershala Ali, hikayede başkarakter dedektif Wayne Hays’e hayat verecek.

    Yeni sezonda dördüncü bölüm hariç tüm bölümlerin senaryosunu Pizzolatto kaleme alıyor. Pizzolatto ayrıca Jeremy Saulnier ile birlikte yönetmen koltuğuna da geçecek. Yapımcı tarafında ise ikiliye Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Fukunaga, Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top