Hesabım
    'Vikings' Amerika Yayınıyla Aynı Gün TLC'de!

    Vikings yepyeni bölümleriyle 30 Kasım'dan itibaren TLC ekranlarında başlıyor

    29 Kasım Çarşamba günü beşinci sezonuyla geri dönen Vikings, Amerika yayınının hemen ardından TLC ekranlarındaki yerini alacak. History kanalının sevilen dönem dizisi bu sezon da geçmiş sezonlarda olduğu gibi yirmi bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    Popüler dizinin beşinci sezonu Lagertha, Kattegat'ın Kraliçesi olarak hüküm sürerken Ivar the Boneless’ın Büyük Heathen Ordusu'ndaki liderliğini ilan etmesiyle başlıyor. Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi ve Ragnar’ın oğullarının intikam yolculuğunu tamamlamasıyla kirli bir savaşın ilk adımları atılıyor. Bjorn’un yolu Akdeniz’e kadar uzanıyor ve eşi Helga'nın yasını tutan ve kendisini tanrılara sunmak üzere denizlere götüren Floki'ye kadar ilerliyor. Dünyayı yönetmek için savaşn Vikingler’in dünyası bu sezon da şaşırtıcı ittifaklara ve inanılmaz ihanetlere ev sahipliği yapacak.

    Michael Hirst’ün imzasını taşıyan dizinin başrollerini Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Alexander Ludwig, Travis Fimmel, Clive Standen ve Alex Høgh Andersen paylaşıyor.

    30 Kasım Perşembe günü Amerika yayınının ardından TLC’de başlayacak olan Vikings’in beşinci sezon prömiyeri, 22:25’ten itibaren iki bölüm halinde peş peşe yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top