Hesabım
    Pretty Little Liars'ın Devam Dizisi The Perfectionists'ten Yeni Detaylar Geldi

    Yeni karakterlerin ayrıntıları paylaşıldı

    Yedi sezon boyunca ekranda kalan ve Haziran ayında final yapan Pretty Little Liars, veda haberiyle hayranlarını üzmüş olsa da spin-off dizisinin hazırlıklarına başlandığı haberi hayranlarda aynı heyecanı yaratmıştı. The Perfectionists adını taşıyacak devam dizisiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı.

    Eylül ayında pilot bölümü sipariş edilen dizinin oyuncu kadrosuna, orijinal seriden Sasha Pieterse  ve Janel Parrish dahil oluyor. İkiliye eşlik edecek altı başkarakter içinse oyuncu arayışları sürüyor.

    TV Line'da yayınlanan haberde bazı yeni karakterlerle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Bunlardan ilki olan Caitlin Martell-Lewis, eşsiz bir sır saklama yeteneğine sahip ve ailesinin izinden gidip politik kariyer yapmayı hedefliyor. Parlak bir müzisyen olan Dylan ile mimar Andrew ise kusursuz bir çift olarak karşımıza çıkacak. Her yaptığı trend olan moda düşkünü Ava Jalali, doğuştan lider Nolan Hotchkiss, İngiliz bilimadamı Jeremy Beckett ise hikayede yer alacak diğer karakterlerden. Karakterler kitaptan uyarlanıyor olsa da diziye aktarılırken birtakım değişiklikler uygulanıyor.

    Sara Shepard’ın ünlü kitabından uyarlanan The Perfectionists, okulun en belalı öğrencisine karşı güçlerini birleştiren beş lise öğrencisinin maceralarına odaklanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top