Hesabım
    Sense8 Final Bölümüne İlk Bakış!

    Merakla beklenen final bölümünden kamera arkası görüntüleri geldi

    Netflix, bilimkurgu dizi Sense8’in final özel bölümü için ilk bakış videosu yayınladı. Final bölümünün set manzaralarına yer veren videoda oyuncuların ve teknik ekibin kamera arkası görüntüleri var.

    Videoda oyuncular Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Doona Bae, Brian J. Smith ve Max Riemelt dizinin yolculuğuyla ilgili yorumlarda bulunurken Riemelt hayranları tatmin edecek bir finale imza attıkları için mutlu olduklarını dile getiriyor. Son bölümün prömiyer tarihi henüz belli olmasa da 2018'de izleyiciyle buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Sense8'in iptal edildiği haberinin ardından dizinin hayranları birçok kampanya başlatıp kararın geri çekilmesi için ellerinden geleni yapmış ve bir sonuç alınamamıştı.

    Dizinin yaratıcısı Lana Wachowski Haziran ayında Twitter hesabından yayınlandığı bir mektupla Sense8’in iki saatlik büyük final bölümünü açıklamıştı. Wachowski, “Hayatımda hiçbir proje için bu kadar çalışmadım, bu yüzden Sense8’in iptali beni kahretti. Benim ve Netflix’in (inanın bana, onlar da diziyi sizin çok sevdiğiniz kadar seviyordu fakat sayısız sorun çıktı) size verecek güzel bir haberi var." sözleriyle müjdeyi vermişti. 

    Sense8, Netflix'te iki sezon boyunca izleyiciyle buluşmuş; platformun kendine has izleyici kitlesi yaratan yapımlarından birine dönüşmüştü. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top