Hesabım
    Show TV’nin Yeni Dizisi Yuvamdaki Düşman’dan İlk Fragman Geldi

    Genç bir kadının, zengin bir ailenin hayatına dahil olma hikayesini ele alan diziye ilk bakış

    Yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Yuvamdaki Düşman dizisinden ilk tanıtım videosu yayınlandı.

    Diziden paylaşılan ilk fragmanda dizinin entrika dolu hikayesi dikkat çekiyor. Pamir Pekin’in canlandırdığı Murat karakteriyle Aslı Tandoğan’ın canlandırdığı Yasemin’in, bebeklerinin gelişiyle taçlanan mutlu yuvası Ceren’in (Ece Çeşmioğlu) hayatlarına girmesiyle değişiyor. Yasemin ailesine olan güvenini dile getirirken gelecek kötü günlerin ipuçları veriliyor.

    Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan psikolojik gerilim türündeki dizi, küçük yaşlarından itibaren özendiği ve hayalini kurduğu hayata kavuşmak için elinden gelen her türlü şeyi yapan hırslı bir genç kadının öyküsünü ele alıyor. Başrollerde Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan’ı buluşturan dizide genç kadın, hayallerindeki hayata ulaşmaya ramak kala elindeki her şeyi kaybediyor ve her şeye yeniden başlamaya karar veriyor. Bu nedenle gözünü varlıklı ve mutlu bir ailenin hayatına diken genç kadın, yeni bebek sahibi olmuş bu ailenin evine, bakıcı olarak girmeyi başarınca olaylar karışmaya başlıyor.

    Düş Gezginleri’nin prodüksiyonunu üstlendiği, senaryosunu ise Rüya İşçileri’nin yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar var. Yuvamdaki Düşman’ın oyuncu kadrosunda ise Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimler var. Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk ise konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top