Hesabım
    Kate Beckinsale The Widow’un Başrolünde!

    Ünlü aktris Amazon & ITV yapımı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı

    Kate Beckinsale, Amazon ve ITV işbirliğinde hayata geçen The Widow’un başrolüne getirildi. Sekiz bölümlük dizi, The Missing ile tanıdığımız Harry ve Jack Williams kardeşlerin imzasını taşıyor.

    Eliza Mellor’ın yapımcılığını üstlendiği The Widow’un yönetmen koltuğunda Sam Donovan ve Olly Blackburn var. Williams kardeşlerin senaryosunu yazdığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği The Widow, Beckinsale’in canlandırdığı Georgia Wells’in öyküsünü takip ediyor. Hayatında büyük bir değişime giden Georgia artık, bir zamanlar olduğu kadından çok uzaktır. Eski kocasını televizyonda gördükten sonra gerçek dünyayla yüzleşmeye karar veren Georgia geçmişindeki sırlar açığa çıkana kadar pes etmeyecektir.

    The Widow’un çekimleri Ocak ayı içerisinde Güney Afrika, Galler ve Rotterdam’da gerçekleşecek. Dizi İngiltere prömiyerini ITV’de gerçekleştirirken ABD’de Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

    Kate Beckinsale’in yakın zamanda boy gösterdiği projeler arasında Marc Webb imzalı Amazon dizisi The Only Living Boy in New York ile bir diğer Amazon Studios yapımı Love & Friendship var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top