Hesabım
    Scandal ve How To Get Away With Murder’dan Ortak Bölüm Sürprizi!

    İki ABC dizisinin yolları aynı bölümde kesişecek

    Deadlin​​e’nın haberine göre ABC’nin Shondaland dizileri Scandal ve How to Get Away With Murder’ın yolları ortak bir bölümde kesişiyor. Ortak bölümün bu sezonun sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor. 

    Haberin yayılmasının ardından iki dizinin de yapımcıları sürpriz gelişmeyi doğrularken Scandal’ın başrolü Kerry Washington, canlandırdığı Olivia Pope karakterinin kostümüyle How to Get Away With Murder setinden bir fotoğraf paylaştı ve altına dizinin başrolü Viola Davis’i etiketleyerek “Burası sana tanıdık geliyor mu? Neredesin?” diye sordu. Davis ise buna karşılık olarak Scandal setinden bir görsel paylaştı ve Washington’a “ Bil bakalım neredeyim” yazdı.

    Grey’s Anatomy, Scandal ve HTGAWM’ın yıldızları reklam ve tanıtım etkinliklerinde sıkça bir araya geliyor olsa da daha önce hiç aynı dizide yer almamışlardı.

    Aynı kanalda yayınlanan ve genelde aynı yapımcının elinden çıkan dizilerin ortak bölümde buluşması konsepti, ilk olarak Law & Order ve Homicide: Life on the Street arasında yaşandı. O tarihten bu yana ise hayranları heyecanlandıran bir olaya dönüştü. Son ortak bölüm etkinliği fantastik CW dizileri Supergirl, Legends of Tomorrow, Arrow ve The Flash arasında yaşanmış ve bir hayli gürültü koparmıştı.

    Scandal bu yıl yedinci ve final sezonu için yola çıkıyor. How to Get Away with Murder ise dördüncü sezonuyla ekranlardaki alıyor. Yeni bölümler 18 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

    Hey Ms @violadavis ❤️ check it out. This spot look familiar?! Where are you?

    A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

    Hey Ms @violadavis ❤️ check it out. This spot look familiar?! Where are you?

    A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top