Hesabım
    New Girl Final Sezonunun Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Fox dizisi yedinci sezonunun ardından ekranlara veda ediyor

    Fox’un sevilen komedisi New Girl’ün yedinci sezonu, prömiyerini 10 Nisan Salı günü yapıyor. Final sezonu sekiz bölümden oluşuyor ve dizi 15 Mayıs’ta yayınlanacak bir saatlik bölümle ekranlara veda ediyor.

    Elizabeth Meriwether’in imzasını taşıyan New Girl, yetişkinliğin getirdiği sorumlulukları istemeden de olsa yerine getirmeye ve dünyada ait oldukları yeri bulmaya çalışan beş yakın arkadaşın hayatını, ilişkilerini ve dostluklarını konu ediniyor. Dizinin başlıca rollerini Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris ve Hannah Simone paylaşıyor.

    Dizinin yedinci sezonunun hikayesi, altıncı sezonun üç yıl sonrasında geçecek. Yeni bölümlerde Jess ve Nick’i Avrupa seyahatlerinden dönmüş mutlu bir çift olarak göreceğiz. Schmidt ve Cece, kızları Ruth’u büyütürken, evlenen Winston ve Aly çifti ilk çocuklarını bekliyor olacak.

    New Girl final sezonunda, dizide daha önce karşılaştığımız konuk oyunculardan Nasim Pedrad, Damon Wayans Jr., Dermot Mulroney, David Walton, Nelson Franklin, Sam Richardson, Jamie Lee Curtis ve Rob Reiner’a tekrar ev sahipliği yapıyor.

    Fox'un önde gelen içeriklerinden olan New Girl, ekran yolculuğu süresince beş kez Emmy ve Altın Küre ödüllerinde beşer kez ödüle aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top