Hesabım
    İngiliz Dizisi Accused’a Amerikan Uyarlaması Geliyor

    BBC’nin hit dizisi, Paramount Network ve Sony tarafından yeniden çevriliyor

    BBC’nin popüler suç dizisi  Accused, The Good Doctor ve House gibi ses getiren yapımlarda imzası bulunan ünlü yapımcı David Shore tar​​afından ABD ekranlarına uyarlanıyor. Accused’un Amerikan versiyonu, Paramount Network ve Sony Pictures Television iş birliğinde hayat buluyor.

    Eleştirmenlerden tam not alan, BAFTA ve Uluslararası Emmy ödülü sahibi Accused, her bölümü farklı bir karakteri ve hikayeyi takip eden bir suç antolojisi niteliğinde. Her bölümde farklı suçla yargılanan bir karakterin mahkemeye çıkma sürecini ele alan dizi jüri kararına giden süreçte arka planda yaşananları işliyor ve izleyiciye karakterlerin gerçekten suçlu olup olmadıklarını sorgulatıyor.

    Accused’un Jimmy McGovern’ın yarattığı İngiliz versiyonu 2010 ile 2012 yılları arasında ekranda kalmış ve oyuncu kadrosunda Naomie Harris, Christopher Eccleston, Peter Capaldi, Sean Bean, Olivia Colman, Robert Sheehan ve Andy Serkis gibi ünlü isimlere yer vermişti. Ödüllü dizinin yürütücü yapımcılığını ise Susan Dun, Jimmy McGovern, Roxy Spencer ve Sita Williams üstlenirken yönetmen koltuğunda David Blair, Richard Laxton ve Ashley Pearce yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top