Hesabım
    Watchmen’in Pilot Bölümünü Nicole Kassell Yönetecek

    İddialı HBO dizisinin pilot bölümü The Leftovers ve The Americans'ın yönetmenine emanet

    HBO ekranlarında yer almak için hazırlanan Watchmen uyarlamasının kadrosu şekillenmeye başladı. Pilot bölümün senaryosu The Leftovers’ın showrunner’ı Damon Lindelof tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğu Nicole Kassell’e emanet edildi.

    Watchmen’in hikayesi Alan Moore ve Dave Gibbons imzalı ünlü çizgi roman serisinden uyarlanıyor. Merakla beklenen dizinin yürütücü yapımcı tarafında Lindelof ve Kassell görev yaparken prodüksiyonu White Rabbit ve Warner Bros. Television üstleniyor.  

    Nicole Kassell ekranda daha önce, The Leftovers’ın ses getiren iki bölümü olan “No Room at the Inn” ve “It’s A Matt, Matt, Matt, Matt World”de yönetmen koltuğuna geçti. Her iki bölüm de eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanırken Kassell, TNT’nin Claws dizisinin pilot bölümünün ve HBO’nun Vinyl dizisinin de yönetmenliğini üstlendi. The Killing, The Americans, Better Call Sall, American Crime ve Castle Rock da Kassell'in yakın zamanda yönetmen koltuğuna geçtiği yapımlar arasında.

    Kassell’in ilk uzun metrajlı filmi The Woodsman ise Sundance Film Festivali’nde prömiyer yaptı ve Cannes Film Festivali’nde CACAE Ödülü olmak üzere çeşitli festivallerde ödüllere layık görüldü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top