Hesabım
    Jessica Alba ‘Bad Boys’un Başrolünde!

    Ünlü yıldız yıllar sonra ekrana geri dönüyor

    Jessica Alba, NBC’nin merakla beklenen devam dizisi Bad Boys’un başrolüne getirildi. Yaklaşık yirmi yıl sonra ekranlara geri dönen ünlü aktris, başrolleri Gabrielle Union ile paylaşacak.

    Alba, hikayede Nancy McKenna karakterine hayat verecek. McKenna, Union’ın canlandırdığı DEA ajanı Burnett’in partneridir. Gençliğinde lise yerine orduya kayıt olan McKenna, 2000’li yıllarını Afganistan ve Irak’ta geçirir. Şimdilerde dedektif olarak çalışan başarılı kadın, eşiyle birlikte iki çocuğunu büyütmektedir. McKenna ve Burnett tamamen farklı hayatlar sürseler de sahaya indiklerinde aralarında benzersiz bir uyum vardır.

    NBC dizisi, 2003 yapımı Bad Boys II filminden ekrana uyarlanıyor. Pilot bölümün senaryosunu Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Union ve Alba’nın yanı sıra Ernie Hudson, Zach Gilford ve Duane Martin var.

    Jessica Alba dizinin yürütücü yapımcı kadrosuna da katıldı. Ona eşlik eden diğer isimler ise Union, Sonnier Margolis, Bruckheimer, Belgrad, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Jeff Gaspin ve Jeff Morrone.

    Alba ekranda en son 2000 yapımı Fox dizisi Dark Angel’da boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top