Hesabım
    Homecoming: Julia Roberts’ın Rol Arkadaşı Alex Karpovsky Oldu

    Kadro tamamlanıyor

    Girls dizisinden tanıdığımız Alex Karpovsky, Julia Roberts’lı gerilim dizisi Homecoming’in başrolüne getirildi.

    Gimlet Media’nın ünlü Homecoming podcast’inden uyarlanan dizi, devlete ait gizli bir birimde çalışan Heidi ile sivil hayata uyum sağlamaya çabalayan bir askerin hikayesini ele alıyor. Alex Karpovsky dizide Homecoming adı verilen bu gizli birimde çalışan Craig adlı karaktere hayat verecek. Craig normal hayata adapte olmaya çalışan müşterilerine çeşitli senaryolar hazırlayar ve onları sivil hayatta her türlü ihtimale hazır hale getirir.

    Amazon’dan ilk iki sezonun onayını almayı başaran Homecoming’in diğer başrollerinde Bobby Cannavale ve Stephan James var.

    Psikolojik gerilim türündeki Homecoming, senaryosunda podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg’in imzasını taşıyor.

    Amazon’da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yapım, fenomen dizi Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in imzasını taşıyor. Dizi, Esmail ve Anonymous Content işbirliğinde hayata geçiriliyor. Esmail ayrıca yönetmen koltuğunda da yerini alıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Esmail, Chad Hamilton, Horowitz, Bloomberg, Alicia Van Couvering, Chris Giliberti, Alex Blumberg, Matt Lieber, Julia Roberts, Lisa Gillan ve Marisa Gill gibi isimlerden kurulu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top