Hesabım
    Santa Clarita Diet’ın 2. Sezonundan Altyazılı Fragman Geldi

    Drew Barrymore’lu dizi 23 Mart’ta geri dönüyor

    Güney Kaliforniya’nın Santa Clarita şehrinde yaşanan bol kanlı, ancak komik bir hikayeyi ele alan Santa Clarita Diet, ikinci sezon fragmanıyla hayranlarının karşısına çıktı. Fragmanda sıradışı aile Sheila, Joel ve Abby Hammond zombilerin karanlık sularında gezinmeye devam ediyor. 

    Başrollerinde Timothy Olyphant ve Drew Barrymore’un yer aldığı dizi, emlakçılık yapan Joel ve Sheila’nın hayatının beklenmedik şekilde kökünden sarsılmasını ele alıyor. Abby adında kızlarıyla birlikte sıradan bir hayat süren çift, Sheila’nın yaşadığı büyük değişimin ardından bambaşka bir dünya ile tanışır.

    Dizinin ikinci sezon hikayesinde, Hammond ailesi, Sheila’nın “ölümsüzlüğüne” uyum sağlama çalışmalarına devam edecek. Santa Clarita’da ortadan kaybolan insanların sayısı dikkat çekmeye başladıkça Hammond’ların tedirginliği de artar. Aile diğer bir yandan da, virüsün kaynağını bulmaya ve yayılmasını önlemeye çalışmaktadır.

    Victor Fresco’nun yarattığı dizinin yeni sezon konuk oyuncuları arasında Joel McHale, Maggie Lawson, Gerald McRaney ve Zachary Knighton gibi isimler var.

    Santa Clarita Diet, ikinci sezon bölümleriyle 23 Mart Cuma günü tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top