Hesabım
    Zach McGowan 'Bad Boys' Uyarlamasının Kadrosuna Katıldı

    Dizinin kötü adamı belli oldu

    Zach McGowan, Gabrielle Union ve Jessica Alba’nın başrollerinde yer aldığı Bad Boys uyarlamasının oyuncu kadrosuna eklendi. Hikayenin kötü adamına hayat verecek olan yıldız, Union ve Alba ikilisinin en büyük düşmanı rolünde izleyiciyle buluşacak.

    Yakın dönemde The 100, Agents of SHIELD ve Shameless gibi yapımlarda boy gösteren Zach McGowan, dizide Ray Sherman adlı bir gece kulübü işletmecisine hayat veriyor. Union’ın canlandırdığı dedektif Syd Burnett ile karşılaşması ise Burnett’in bir cinayet davasına atanmasıyla gerçekleşiyor.

    Bad Boys, özgür ruhlu ve başarılı bir kadın olan DEA ajanı Syd Burnett’in Los Angeles’ta yeni bir hayata atılmasını konu ediniyor. Syd ve yeni partneri Nancy McKenna (Jessica Alba) birlikte Los Angeles’ın tehlikelerle örülü suç dünyasına atılıyorlar.

    NBC dizisi, 2003 yapımı Bad Boys II filminden ekrana uyarlanıyor. Pilot bölümün senaryosunu Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Union, Alba ve McGowan’ın yanı sıra Ernie Hudson, Zach Gilford ve Duane Martin var.

    Uyarlamanın yürütücü yapımcılığını Jessica Alba, Gabrielle Union, Sonnier Margolis, Bruckheimer, Belgrad, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Jeff Gaspin ve Jeff Morrone üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top