Hesabım
    Catch-22: George Clooney’nin Yerine Kyle Chandler Geldi

    Hulu dizisinin başrolü değişti

    Hulu’nun iddialı mini dizisi Catch-22, başrolünde George Clooney yerine Kyle Chandler’a yer verecek. Kararı, aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcısı da olan Clooney ve Hulu verdi.

    Ünlü aktör canlandıracağı Albay Cathcart karakterini Chandler’a teslim etse de kendisini yardımcı karakterlerden biri olan Scheisskopf rolünde izleyeceğiz. Clooney’nin yapımcı ve yönetmen koltuğunda daha aktif olmayı istediği için bu değişikliğin yapıldığı belirtildi.

    Joseph Heller’ın aynı adlı satirik romanından uyarlanan altı bölümlük dizi, U.S. Air Force pilotu John Yossarian’ın öyküsünü takip ediyor. Savaş gerçeğiyle yüzleştikten sonra öfkeyle dolan Yossarian insanları öldürmeyi kabul edemez. Pilotluktaki bir kurala göre ise bir görevi yapmayı kabul etmemesi onu bu görevden uzaklaştırmaya yeterlidir. Ancak burada işler hiç de bu şekilde ilerlemez.

    Ünlü roman, 1970’de usta yönetmen Mike Nichols tarafından beyaz perdeye de uyarlandı ve film zamanla kült mertebesine erişti.

    Chandler’ın ekranda ve perdede boy gösterdiği yapımlar arasında Game Night, First Man, Godzilla: King of the Monsters ve Friday Night Lights yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top