Hesabım
    ABC ‘The Goldbergs’in Devam Dizisi İçin Kolları Sıvadı

    Hikaye 90’lı yıllarda geçiyor

    ABC Television Network sevilen komedisi The Goldbergs’in devamı için hazırlıklara başladı. 1990’lı yıllarda geçecek olan devam dizisi, 2018-2019 sezonunda izleyiciyle buluşacak.

    Marc Firek ve Adam F. Goldberg’in yazdığı hikayeden Marc Firek tarafından ekrana uyarlanan dizi, William Penn Academy’de görev yapan popüler öğretmenlerin, öğrencileriyle olan eğlenceli maceralarını konu edinecek. Her biri sıradışı ve egsantrik hayatlar süren bu çılgın öğretmenler, öğrencilerinin gözünde birer kahramandır.

    The Goldbergs’in başlıca rollerinde Tim Meadows (Müdür Glascott), Bryan Callen (Koç Mellor) ve AJ Michalka (Lainey Lewis) ve Troy Gentile (Barry) yer alıyor. Dizinin ilk sezonu 13 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    Sony Pictures Television ve ABC Studios işbirliğiyle ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcılığını Adam F. Goldberg, Doug Robinson ve Marc Firek üstleniyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Jay Chandrasekhar bulunuyor.

    Uzun süredir gündemde olan devam dizisi projesi geçtiğimiz yıl Goldbergs’in showrunner’ları Adam F. Goldberg ve Marc Firek tarafından yaratılmış ve bu yılın başlarında ABC’den pilot bölüm onayını almayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top