Hesabım
    The Big Bang Theory Düğünündeki Sürpriz Konuklar Belli Oldu

    Sheldon ve Amy hangi ünlü isimleri ağırlıyor?

    The Big Bang Theory hayranlarının heyecanla beklediği büyük güne ramak kalmışken konuk oyuncu listesi de şekillenmeye başladı. Dizinin düğün temalı 11. sezon finali, usta oyuncular Mark Hamill ve Kathy Bates başta olmak üzere birçok sürpriz konuğa ev sahipliği yapacak.

    CBS, Sheldon (Jim Parsons) ve Amy (Mayim Bialik)’nin merakla beklenen düğününü ele alan 10 Mayıs tarihli bölüm için etkileyici bir konuk oyuncu listesi hazırlıyor.

    11. sezonun kapanışını yapacak olan bölüm Chuck Lorre, Bill Prady ve Steve Molaro'nun imzasını taşıyor ve bir dizi yeni yüze ya da daha önce dizide karşılaştığımız karakterlerin geri dönüşüne ev sahipliği yapıyor.

    İlgili bölümde izleyeceğimiz yeni yüzler arasında Mark Hamill, Kathy Bates, Lauren Lapkus, Jerry O'Connell ve komedyen Teller yer alıyor. Oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı henüz açıklanmazken Sheldon’ın Star Wars hayranlığı göz önüne alındığında Hamill’in kendini canlandırması bekleniyor.

    Bölüm kapsamında geri dönecek oyuncular arasında ise John Ross Bowie (Barry Kripke), Courtney Henggeler (Sheldon'ın kız kardeşi Missy), Laurie Metcalf (Sheldon'ın annesi Mary), Brian Posehn (Bert) ve Will Wheaton var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top