Hesabım
    Paula Patton 'The Rook’ta Rol Alacak

    Starz’ın yeni projesinde kadro şekilleniyor

    Starz kanalında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan uyarlama dizi The Rook’un oyuncu kadrosuna ünlü aktris Paula Patton da dahil oldu.

    Fenomen Twilight serisinin yazarı Stephenie Meyer’ın yürütücü yapımcıları arasında yer aldığı The Rook, aynı adlı romandan ekrana uyarlanıyor.

    İçerisinde doğaüstü olayların yaşandığı bir casus gerilimi olan The Rook, paranormal güçler tarafından takip edilen genç bir kadının maceralarını ele alıyor. Londra’daki bir parkta gözlerini açan genç kadın, etrafının ölü bedenlerle sarılı olduğunu görür, ancak geçmişine dair hiçbir şey hatırlayamaz. Şimdi yaşadıklarını hatırlamak ve hafızasını çalan insanlara karşı koyabilmek için çetin bir savaşa atılmak zorundadır.

    Paula Patton rolünü şu sözlerle duyurdu: “Starz’ın The Rook adlı pilot bölümünün çekimleri için Londra’ya gidiyorum. Dizide kötü karakteri canlandıracağım ve bu yüzden çok heyecanlıyım.”

    The Rook, Daniel O’Malley’nin kaleme aldığı aynı adlı romandan uyarlanıyor. Senaryo Sam Holcroft ve Al Muriel’in imzasını taşıyor. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında Stephenie Meyer’a showrunner Stephen Garrett eşlik ediyor.

    Dizi önümüzdeki yılın başlarında Starz’da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top