Hesabım
    Michelle Monaghan ‘Messiah’ın Kadrosuna Eklendi

    Politik gerilim dizisi Netflix’te yayınlanacak

    Michelle Monaghan, Netflix imzalı politik gerilim dizisi Messiah’ın başrolünde yer alacak.

    Yakın dönemde ekranda True Detective ve The Path gibi yapımlarla adından söz ettiren yıldız oyuncu, dizide başrolleri Mehdi Dehbi ile paylaşacak.

    Michael Petroni’nin yarattığı dizi 21. yüzyılda geçiyor ve Al-Masih adlı bir adamın Tanrı tarafından gönderildiğini söylemesi üzerine yaşananları konu ediniyor.

    Michelle Monaghan dizide zeki ve becerikli ajan Eva Geller olarak karşımıza çıkacak. Yıllarını Al-Masih üzerine çalışarak geçiren Eva, Al-Masih ile ilgili gerçekleri keşfetmek için varını yoğunu ortaya koyacak.

    Messiah, Mark Burnett ve Roma Downey ikilisinin imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Michael Petroni, Mark Burnett, Downey, James McTeigue ve Andrew Deane üstleniyor.

    Michelle Monaghan yakın dönemde üçüncü sezonuyla final yapan Hulu dizisi The Path’te boy göstermişti. Başarılı aktrisi öncesinde HBO'nun hit dizisi True Detective’in ilk sezonunda da izlemiştik. Mission Impossible’da Julia Meade rolünde karşımıza çıkan oyuncu, serinin yeni filmi Mission Impossible: Fallout’ta da boy gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top