Hesabım
    ABC İki Pilot Bölüme Sezon Onayı Verdi

    ‘A Million Little Things’ ve ‘The Rookie’ sınıfı geçti

    ABC, yakın dönemde izleyici karşısına çıkan A Million Little Things ve The Rookie adlı pilot bölümleri için ilk sezon onayını verdi.

    Suç dizisi The Rookie, başrolünde Nathan Fillion’a yer veriyor. Alexi Hawley’nin showrunner ve yürütücü yapımcı olarak yer aldığı dizi, konusunu gerçek bir hikayeden alıyor. Los Angeles Polis Departmanında görev yapan John Nolan, departmanın en yaşlı çaylağıdır. Ölümcül bir kazanın ardından aldığı kararla bu mesleğe atılan John, çalıştığı birimde orta yaş krizi de dahil birçok farklı sorunla boğuşur.

    The Rookie’nin oyuncu kadrosunda Fillion’a Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin, Mercedes Mason, Melissa O’Neil, Afton Williamson ve Eric Winter eşlik ediyor.

    DJ Nash’in imzasını taşıyan A Million Little Things ise ABC Stüdyoları ve Kapital Entertainment işbirliğinde ekrana taşınıyor. Nash’in kaleme aldığı senaryo, Boston’da yaşayan bir arkadaş grubunun maceralarını işliyor. Her biri özel hayatlarında ve kariyerlerinde başarıyı yakalamış olan arkadaşlar, aralarından birinin ani ölümüyle tekrar bir araya gelir ve bu olay her birinin yeni bir sayfa açmasına neden olur.

    A Million Little Things’in oyuncu kadrosunda David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, Allison Miller, Christina Moses, Christina Ochoa, James Roday, Stephanie Szostak ve Lizzy Greene gibi ünlü isimler var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top