Hesabım
    Apple’ın Dickinson Dizisinde Başrol Hailee Steinfeld’in!

    Emily Dickinson’ın hayatı dizi oluyor

    Apple tarafından hayata geçirilen Emily Dickinson dizisinde başrole Hailee Steinfeld getirildi. Komedi türündeki dizide, 1800’li yıllara damgasını vurmuş şaire Hailee Steinfeld verecek.

    Apple’dan ilk  sezon onayını alan Dickinson adlı proje, izleyiciyi Emily Dickinson’ın ilham verici hayat hikayesini davet ediyor. Dizi, döneminin çok ötesinde bir isim olan Dickinson’ın sesini duyurmak için verdiği mücadeleyi ekrana taşınıyor. Dickinson’ın senaryosu Alena Smith tarafından kaleme alınıyor.

    Dickinson’ın yürütücü yapımcı kadrosunda Paul Lee, Alex Goldstone, Michael Sugar, Ashley Zalta, David Gordon Green, Darlene Hunt ve Alena Smith var. Ünlü sinemacı David Gordon Green yönetmen koltuğunda da yer alacak.

    Apple, Dickinson ile birlikte, henüz açılmayan dijital platformunun seçkisine bir başka iddialı içerik eklemiş oldu. Platformun prodüksiyonu süren yapımları arasında Reese Witherspoon ve Jennifer Anistonlı sabah programı dizisi, Octavia Spencer’ın başrolünde yer aldığı Are You Sleeping, Kristen Wiig’in komedi dizisi, kült dizi Amazing Stories’in yeniden çevrimi ile Damien Chazelle ve M. Night Shyamalan gibi ünlü yönetmenlerin imzasını taşıyan projeler var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top