Hesabım
    ‘House of Cards’ın Final Sezonundan İlk Görseller Geldi

    House of Cards Robin Wright’lı sezonuna ilk bakış

    Netflix, popüler orijinal dizisi House of Cards’ın altıncı sezonundan ilk kareleri görücüye çıkardı. Kevin Spacey’siz ilk sezonu için gün sayan dizi, Robin Wright'lı altıncı sezonuyla izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor.

    House of Cards’ın final sezonunda başrolde Robin Wright yer alıyor. Kevin Spacey, Ekim’de taciz skandallarının ortaya çıkmasının ardından diziden kovulmuş ve Robin Wright’ın başrole tek başına devam edeceği açıklanmıştı.

    Netflix’in ilk orijinal dizilerinden olan yapım, son sezonunda oyuncu kadrosuna Diane Lane, Greg Kinnear ve Cody Fern gibi yeni isimleri ekledi. Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ve Boris McGiver ise rollerine geri dönen isimler arasında.

    13 bölümden oluşan geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak final sezonunda sadece sekiz bölümden oluşan House of Cards, Beau Willimon’ın imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher​, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ ve Andrew Davies​ üstleniyor. Dizinin prodüksiyonunu ise Netflix adına MRC şirketi yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top