Hesabım
    Fox’un İptal Ettiği ‘Lucifer’ı Netflix Kurtardı

    Üç sezon Fox’ta yayınlanan Lucifer artık Netflix’te izleyici karşısına çıkacak

    Fox’un geçtiğimiz haftalarda iptal ettiği Lucifer, Netflix tarafından kurtarıldı. Hayranlarının #SaveLucifer etiketiyle kampanya başlattığı dizi, dördüncü sezonundan itibaren Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    Çizgi romandan uyarlanan Lucifer, dördüncü sezonuyla birlikte orijinal Netflix dizisi sıfatıyla platformdaki yerini alıyor. Başrolünde Tom Ellis’in yer aldığı yapımın hayranları, iptal haberinin ardından büyük bir kampanya başlatarak yapımcı şirket Warner Bros. TV’yi harekete geçirmişler ve bir anlamda şirketin dijital platformlarla ve televizyon kanallarıyla görüşmelere başlamasını sağlamışlardı.  

    Neil Gaiman’ın imzasını taşıyan Vertigo Imprint adlı DC çizgi romanından uyarlanan hikaye, karizmatik melek Lucifer Morningstar ve LAPD Dedektifi Chloe Decker’ın suçluları yakalama maceralarını işliyor.

    Lucifer veda haberinin ardından iki bonus bölümle izleyici karşısına çıkmıştı. Fox, geçtiğimiz aylarda çekilen iki bölümün 28 Mayıs’ta yayınlanacağını açıklamıştı. “Boo Normal” ve ”Once Upon A Time” adını taşıyan iki bölüm aslında dördüncü sezonda yayınlanması için çekilmişti.

    Lucifer, Marvel dizilerinin domine ettiği Netflix platformunda yayınlanan ilk DC dizisi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top