Hesabım
    The Walking Dead Anketinden Şaşırtıcı Sonuçlar Çıktı

    The Walking Dead hayranlarının katıldığı Reddit anketinde ilginç sonuçlar var

    AMC’nin hit dizisi The Walking Dead, başrol Andrew Lincoln ile yolları ayıracağı için hayranların tepkisini çekmeye devam ediyor. Reddit’te yapılan geniş katılımlı bir ankete göre, Rick Grimes karakteri gittikten sonra hayranların yarısı diziye veda edebilir.

    Geçtiğimiz haftalarda birçok farklı kaynak, Andrew Lincoln’ın The Walking Dead'de yalnızca altı bölüm daha görüneceğini ve sonrasında diziye veda edeceğini öne sürmüştü.

    Anket sonuçlarına göre, böyle bir durumda hayranların %44’ü The Walking Dead ile vedalaşmayı planlıyor; yalnızca %18’i diziyi izlemeye devam edeceğini belirtiyor. %72’si ise dizinin 9. sezonun ardından bitmesi gerektiğini düşünüyor.

    Siz ne düşünüyorsunuz?

    AMC’nin Norman Reedus ile yeni bir kontrat imzalamak üzere olduğu söylentisi, çoğu kişide dizinin yeni başkarakterinin Daryl olacağı algısını yaratmış durumda.

    Sitede yapılan ankette Rick Grimes ayrıldıktan sonra yeni başkarakterin Daryl Dixon olması durumu da soruldu. Buna göre hayranların yalnızca %15’i Daryl’in yeni lider olmasına sıcak bakıyor. Rick’ten kalan koltuğu devralması istenen karakter ise %40 oy ile Negan oldu.

    Dokuzuncu sezon çekimlerine başlanan The Walking Dead'in prömiyer tarihi henüz netleşmiş değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top