Hesabım
    'The New Pope' Kadrosuna John Malkovich Sürprizi!

    John Malkovich, The New Pope'ın yeni sezonunda boy gösterecek

    The New Pope’ın oyuncu kadrosuna usta aktör John Malkovich dahil edildi. Genç Papa Jude Law’un artık yeni bir rol arkadaşı var. 

    HBO yapımı The New Pope, The Young Pope’ın devam hikayesi olarak ekranlardaki yerini alacak. Ünlü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino projede yer almaya devam edecek. Sorrentino yeni sezonun senaryosunu Umberto Contarello ve Stefano Bises ile birlikte kaleme alacak. Sorrentino ayrıca yönetmen koltuğundaki yerini de koruyor. 

    The Young Pope’ın senaryosu tarihteki ilk Amerikan Papa olan Lenny Belardo’nun hikayesini ekrana taşımıştı. Diğer adıyla Pius XIII, alışılandan çok daha genç ve etkileyici bir adamdır. Görünenin arkasında ise son derece gizemli bir karakter yatmaktadır. 

    Dizide Lenny Belardo’ya Jude Law hayat veriyor. Kadroda kendisine Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cécile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli ve James Cromwell gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

    Dizinin yeni sezonunda nasıl bir hikayeye odaklanacağı henüz açıklanmazken çekimlerin önümüzdeki Kasım’da İtalya’da başlayacağı duyuruldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top