Hesabım
    ‘Last Man Standing’in 7. Sezonunda İki Oyuncu Veda Ediyor

    Molly Ephraim ve Flynn Morrison ‘Last Man Standing’e veda ediyor

    Last Man Standing 7. sezonunda iki oyuncusuna veda ediyor. Mandy ve Boyd karakterlerine hayat veren Molly Ephraim ve Flynn Morrison’ın yeni sezonda rol almayacağı duyuruldu. 

    Last Man Standing, altı sezon boyunca ABC’de izleyici karşısına çıkmış ancak iptal haberiyle hayranlarını üzmüştü. Sonrasında Fox’un devreye girmesiyle yedinci sezonun yeni kanalında devam edeceği kesinlik kazanmıştı. 

    Dizide evin ortanca kızı ve torunu rollerinde izlediğimiz Molly Ephraim ve Flynn Morrison ikilisinin yerine yeni oyuncuların arandığı açıklandı. Allen, Hector Elizondo, Nancy Travis, Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders ve Jordan Masterson’ın ise rollerini koruduğu kesinleşti.

    Jack Burditt’in imzasını taşıyan Last Man Standing, etrafı kadınlarla çevrili Mike Baxter karakterinin ve ailesinin gündelik hayatını ekrana yansıtıyor. Açıkhava sporları malzemesi satan bir mağazanın pazarlama müdürü olan Mike'ın eşi Vanessa'nın işyerinde terfi etmesinin ardından Mike, evde daha çok zaman geçirmeye başlar. Ancak Mike'ın üç kızı Kristin, Mandy ve Eva eski kafalı babalarının evin yönetimini devralmasına, Mike da kadınların dünyasına girmeye hazır değillerdir. 

    Dizinin showrunner koltğu yedinci sezonda Kevin Abbott'a emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda Abbott'a Matt Berry, Kevin Hench ve Ed Yeager eşlik ediyor. 

    Last Man Standing önümüzdeki sonbahar aylarında ekrana geri dönecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top