Hesabım
    The Walking Dead'in 9. Sezonundan İlk Görsel ve Önemli Detaylar!

    The Walking Dead’in 9. sezonundan ilk görsel ve hikaye detayları geldi

    The Walking Dead’in 9. sezonuna ait ilk görsel yayınlandı. Öncekilerden farklı bir zaman diliminde geçecek olan dokuzuncu sezonla ilgili ilk detaylar da geldi.

    Ekim’de AMC ekranlarına geri dönmeye hazırlanan The Walking Dead’in dokuzuncu sezonuna ait ilk karede Michonne’i bir atın üstünde görüyoruz.

    AMC

    İlk görsele ek olarak, dizinin yeni sezon hikayesiyle ilgili ilk detaylar da şekillenmeye başladı. Showrunner Angela Kang geride bıraktığımız haftalarda yeni sezonda hikayenin farklı bir zaman diliminde geçeceğini doğrulamıştı. Şimdi ise ilk ayrıntıları verdi.

    The Walking Dead’in 9. sezonu, geçtiğimiz sezonlardan farklı bir zaman aralığında geçecek ve karakterleri saran fiziksel dünyanın değişimine tanık olacağız. İnsanların elinden çıkan yapıların ve objelerin, yolların ve köprülerin değiştiği ve alt üst olduğu bu versiyonda, karakterlerin hayatta kalma mücadelesi daha da zorlu bir hal alacak. Bu değişimin odak noktasında ise Rick Grimes bulunacak.  

    Kang’in açıklamalarına göre yeni sezonda grubun kendi içindeki beraberliğe ve Rick’in barışçıl yaklaşımı sayesinde gruplar arasında yeni işbirliklerinin yaşanmasına tanık olacağız. Ancak hikaye, pürüzlere ve birbirleriyle başa çıkma yöntemlerindeki değişimlere de sahne olacak.

    The Walking Dead’in merakla beklenen Comic-Con paneli 20 Temmuz’da gerçekleşecek. Panel sırasında dokuzuncu sezona dair yeni detayların duyurulması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top