Hesabım
    Michelle Williams ve Sam Rockwell Aynı Dizide Buluşuyor

    FX dizisinin başrolünde Michelle Williams ve Sam Rockwell yer alacak

    Michelle Williams ve Sam Rockwell televizyona transfer oluyor. Beyazperdenin yıldız isimleri, Bob Fosse & Gwen Verdon birlikteliğini işleyen FX dizisinin başrollerinde yer alacak.

    FX ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin şimdilik bir ismi yok. Sekiz bölümden oluşan mini dizi, Broadway’in en ünlü simalarından Lin-Manuel Miranda, Thomas Kail ve Steven Levenson’ın imzasıyla ekrana taşınacak; prodüksiyon Fox 21 TV Stüdyoları ve FX Productions işbirliğinde yürütülecek.

    Sam Wasson’ın yazdığı Fosse isimli biyografiden uyarlanan dizi, usta yönetmen Bob Fosse ve unutulmaz Browadway dansçısı Gwen Verdon arasındaki romantik ve yaratıcı birlikteliği ele alıyor. Fosse’un Broadway kareografileri üzerinden ilerleyen dizi, şov dünyasının bilinmeyenlerini de ekrana taşıyacak.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kail, Levenson, Miranda, Rockwell, Williams, George Stelzner ve Fosse’un dansçı kızı Nicole Fosse görev yapıyor. Levenson ise showrunner koltuğundaki isim. Dizinin prodüksiyonunun önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top