Hesabım
    ‘Fargo’nun 4. Sezonunda Başrol Chris Rock'ın!

    4. sezon onayını alan Fargo, başrole Chris Rock’ı getirdi

    Emmy ödüllü Fargo’dan 4. sezon detayları gelmeye başladı. İlk bomba ise yeni sezonda başrole ünlü komedyen Chris Rock’ın getirilmesi oldu.

    Fargo’nun yaratıcısı Noah Hawley, bir süredir Legion ve Pale Blue Dot yoğunluğu yüzünden Fargo’nun dördüncü sezonuyla ilgili net açıklamalardan kaçınmıştı. Ancak Hawley sonunda hayranları ve FX’i hayal kırıklığına uğratmamış ve dizinin bir sezon daha ekranlarda olacağını garantilemişti.

    Fargo’nun dördüncü sezonu 1950’li yılların Kansas Citys’inde geçiyor ve Amerikan Rüyası’nın peşinden giden biri Afrikalı diğeri İtalyan iki mafya ailesinin rekabetini konu ediniyor. Barışı sağlamak isteyen aileler sıradışı bir anlaşma yapar. Buna göre her aile, en büyük oğlunu diğer aileye verecektir ve çocuk o ailenin içinde yetişecektir. Ancak Kansas City mafyası liderinin bir anda hayatını kaybetmesi işleri rayından çıkarır.

    Fargo hayranı olduğunu açıklayan Chris Rock dizide, ailelerden birinin lideri olarak boy gösterecek.

    2014’te ekrana “merhaba” diyen Fargo, üç sezon boyunca farklı zaman dilimleri (2006, 1979, 2010) ve oyuncu kadroları üzerinden ilerledi. Bugüne kadar izlediğimiz isimler arasında Martin Freeman, Kirsten Dunst, Billy Bob Thornton ve Ewan McGregor gibi ünlü oyuncular var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top