Hesabım
    DC Dizisi ‘Swamp Thing’in Kadrosuna Crystal Reed Eklendi

    ‘Swamp Thing’ uyarlamasında Abby Arcane rolü Crystal Reed’in oldu

    Teen Wolf ve Gotham gibi yapımlardan tanıdığımız Crystal Reed, DC dizisi Swamp Thing’in oyuncu kadrosuna eklendi. Reed dizide Doktor Abby Arcane karakterine hayat verecek.

    İlk olarak 1971 yılında basılan Swamp Thing çizgi romanı, Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratıldı. Dizide Abby Arcane karakteri, üstün empati yeteneğine sahip bir doktor olarak karşımıza çıkacak. Abby Arcane, doğup büyüdüğü şehri saran tehlikeli bir salgını önlemek için harekete geçer ve burada geçmişten gelen hayaletlerle de yüzleşmek zorunda kalır. Bilim insanı Alec Holland tanışması ise onu Swamp Thing adlı yaratıkla yüzleşeceği korku dolu bir dünyaya sürükler.

    Swamp Thing’in senaryosunu Mark Verheiden ve Gary Dauberman ikilisi kaleme alıyor. Showrunner koltuğu da ikiliye emanet edilirken yürütücü yapımcı kadrosunda Len Wiseman, James Wan, Verheiden, Dauberman ve Michael Clear yer alıyor.

    Swamp Thing sezon onayını alması durumunda DC’nin sonbaharda açılacak DC Universe adlı platformunda yayınlanacak. Platformda izleyici karşısına çıkacak diğer yeni içerikler arasında Titans, Young Justice: Outsiders ve Harley Quinn var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top