Hesabım
    Len Wiseman
    Görev Yönetmen , İdari yapımcı , Aksesuar sorumlusu Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Len Ryan Wiseman

    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 4 Mart 1973
    Yaş
    51
    30
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi
    Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Ballerina
    Ballerina
    6 Haziran 2025
    Lucifer
    Lucifer
    10 Eylül 2021
    Swamp Thing
    Swamp Thing
    1 Temmuz 2020
    A.P.B.
    A.P.B.
    21 Eylül 2017
    The Gifted
    The Gifted
    29 Aralık 2017
    Sleepy Hollow
    Sleepy Hollow
    24 Şubat 2021

    Fotoğraflar

    Haber

    Ana de Armas'lı "John Wick" Yan Filmi "Ballerina" Ne Zaman Vizyona Girecek?
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    5 Nisan 2023 Çarşamba
    Ana de Armas'lı "John Wick" Filminin Çekimleri Başlıyor
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    "John Wick" spin-off filmi "Ballerina"da başrolü Ana de Armas üstleniyor.
    7 Kasım 2022 Pazartesi
    Kate Beckinsale Underworld Serisine Geri mi Dönüyor?
    Haberler - İnternetten Seçtiklerimiz
    Len Wiseman, yeni Underworld filminde Kate Beckinsale'in de olacağını duyurdu!
    14 Ekim 2014 Salı
    Yorumlar
    Back to Top