Hesabım
    Kit Harington’dan ‘Game of Thrones’ Finaliyle İlgili İlginç Yorum!

    Kit Harington yaklaşan ‘Game of Thrones’ finaliyle ilgili konuştu

    Game of Thrones’un başrollerinden Kit Harington merakla beklenen finalle ilgili ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, finalin herkesi tatmin etmeyeceğini söyledi.

    Toronto Film Festivali’ndeki The Death and Life of John F. Donovan panelinde konuşan Harington’a Game of Thrones’un final bölümleri soruldu. Harington ise soruları “8-9 yıla yayılan bir dizinin final yapması inanılmaz zor bir şey. Bence herkesi memnun etmeyecek; bildiğiniz gibi, herkesi memnun edemezsiniz. Benim favori dizilerim The Sopranos, Breaking Bad ve The Wire ve hepsi bu şekilde sona erdi. Sizi asla tatmin etmez” şeklinde yanıtladı.

    Bir diğer başrol oyuncusu Nikolaj Coster-Waldau da büyük finalle ilgili şunları söylemişti: “Final senaryosunu okudum ve Dan [“D.B.” Weiss] ve David [Benioff]’e yazdım. Onlara ‘daha iyisini yapamazdınız’ dedim. Bunca yıl bu dizide çalışmış biri olarak dizinin nasıl sona ereceğini tahmin etmeye çalışırdım; senaryoyu okuduğumda bazı kısımlar tahmin ettiğim gibiydi ancak diğer kısımlar kesinlikle şoke edici ve sürpriz doluydu. İçerisinde gizemli bir cinayetin olduğu ve finalde bu cinayetin bir anlam ifade etmediğini anladığınız korkunç diziler vardır ya, bu onlardan biri değil. Burada dev yapbozun tüm parçaları birleşiyor.”

    Game of Thrones’un final sezonunun 2019’un yaz aylarına doğru prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top