Hesabım
    Julia Roberts’lı ‘Homecoming’in İlk Fragmanı Geldi

    Julia Roberts’ı ekrana taşıyan Amazon dizisi ‘Homecoming’ten fragman var

    Julia Roberts’ın başrolde yer aldığı Homecoming’in ilk fragmanı görücüye çıktı. Ünlü aktrisi ekranda ilk kez başrol olarak izleyeceğimiz dizi, Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail tarafından hayata geçiriliyor.

    Amazon’da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Homecoming, bir dönem devlete bağlı gizli bir kurumda çalışan Heidi Bergman’ın hikayesine odaklanıyor. Homecoming Transitional Support Center adlı birimde çalışan Heidi, askerlerin sivil hayata dönüş sürecinde psikolojik destek sağlayan bir görevlidir. Ancak işi bırakır ve aradan dört yıl geçer… Artık küçük bir kasabada sıradan bir hayat süren Heidi’nin kapısını Savunma Departmanından bir görevli çalar ve ona geçmişteki göreviyle ilgili sorular sorar. Heidi bu andan itibaren, Homecoming’i bırakma nedeninin ardında bambaşka bir gerçeklik yattığını fark eder.

    Homecoming’in kadrosunda Roberts’a Stephan James, Bobby Cannavale, Sissy Spacek, Shea Whigham, Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, Dermot Mulroney, Hong Chau ve Sydney Poitier gibi oyuncular eşlik ediyor.

    İkinci sezon onayını da alan Homecoming, 2 Kasım’da Amazon Prime Video’da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top