Hesabım
    Disney Dizisi ‘High Fidelity’nin Başrolü Zoe Kravitz'in!

    Disney yapımı 'High Fidelity’nin başrolüne Zoe Kravitz getirildi

    Disney tarafından ekrana uyarlanan High Fidelity’nin başrolü için Zoe Kravitz ile anlaşıldı. 2000 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan dizi, Disney’in dijital içerik platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    High Fidelity filmin kendisi gibi, Nick Hornby imzalı romandan uyarlanıyor. Kravitz yeni uyarlamada, filmde John Cusack’ın canlandırdığı karaktere hayat verecek. On bölümden oluşan dizi, hikayeyi bu kez bir kadının gözünden işliyor ve pop kültürüne takıntılı bir müzik tutkununu takip ediyor.

    High Fidelity’nin yürütücü yapımcı kadrosunda Kravitz’e Veronic West, Sarah Kucserka, Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner ve Scott Rosenberg gibi isimler eşlik ediyor.

    Zoe Kravitz yakın dönemde ekranda Big Little Lies ile ses getirmişti. Ünlü aktris beyazperdede ise Mad Mad: Fury Road ve Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gibi popüler yapımlarda boy gösterdi.

    Disney’in Amerika’da yayına girmeye hazırlanan içerik platformunda Disney ve Pixar yapımı ünlü dizi ve filmler yayınlanacak. Toy Story 4, Frozen 2 ve The Lion King gibi merakla beklenen içeriklerin yer alacağı platform 2019 içerisinde açılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top