Hesabım
    ‘Walking Dead’ Filmleri Geliyor; Başrolde Andrew Lincoln Var!

    Andrew Lincoln yeni ‘Walking Dead” filmleriyle geri dönecek

    Andrew Lincoln’ın "Walking Dead" evrenini terk etmeye niyeti yok. Diziden ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncunun, The Walking Dead’in film uyarlamalarında rol alacağı ortaya çıktı.

    Rick Grimes karakterine veda etmeye hazırlanan Walking Dead hayranları hoş bir sürprizle karşılaştı. Karakterin, AMC tarafından ekrana taşınacak Walking Dead filmlerinde tekrar görüneceği açıklandı. Filmlerden ilkinin prodüksiyonuna önümüzdeki yıl başlanacak. Yapımın başrolünde Lincoln yer alacak ve senaryo Rick Grimes’ın hikayesinin devamına odaklanacak. Filmin senaryosu Scott Gimple’ın imzasını taşıyor. 

    Gimple heyecan verici projeyi şu sözlerle anlattı: “Bu filmler, şu an yaptığımız dizinin gelişmiş versiyonları olacak. Rick Grimes’ın devam hikayesinin ilk bölümüne başlıyoruz ve çok daha fazlası yolda: The Walking Dead evreninin henüz karşılaşmadığımız tarafları, geçmişten gelen yüzler ve beğenilmesini umduğumuz yepyeni karakterler.”

    Geçtiğimiz bölümde ciddi bir şekilde yaralanan Rick Grimes, The Walking Dead’e veda etmeye hazırlanıyor. Dizi AMC ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top