Hesabım
    ‘Black Mirror: Bandersnatch’ 2018'de Geliyor

    ‘Black Mirror: Bandersnatch’ten yeni detaylar yayınlandı

    Netflix’te yayınlanacak Black Mirror: Bandersnatch’in beş saat uzunluğunda bir film olduğu ortaya çıktı. “Kendi maceranı kendin seç” tarzında bir yapım olan Black Mirror: Bandersnatch’ten yeni detaylar yayınlandı.

    Televizyon seyircisi Black Mirror’ın 5. sezon prömiyer tarihini merakla beklerken bambaşka bir gelişmeyle karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde Netflix’ten sızdırılan bir bilgiye göre Black Mirror: Bandersnatch, dizinin 5. sezonunun ilk bölümünün adı olacaktı. Ne var ki The Independent’ın yayınladığı bir habere göre, Black Mirror: Bandersnatch aslında bir Black Mirror filmi olarak izleyici karşısına çıkacak ve 28 Aralık’ta prömiyer yapacak.

    Netflix cephesinden henüz bir “Bandersnatch” duyurusu gelmiş değil ancak Esquire’in haberine göre “Bandersnatch”in Netflix sayfası hazır ve başlığında “Netflix filmi” ibaresi var. Sayfada, filmin prömiyer tarihiyle ilgili kesin bir tarih verilmezken yalnızca 2018 ifadesi bulunuyor.

    İddialara göre Black Mirror: Bandersnatch, konu olarak fantastik bir romanı, oyuna dönüştüren genç bir programcının maceralarını işleyecek. The Independent’a göre filmin başrolünde Fionn Whitehead; yönetmen koltuğunda ise David Slade yer alacak. 312 dakika uzunluğundaki film, interaktif bir yapıda olacak ve hikaye izleyicinin seçimlerine göre ilerleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top