Hesabım
    Travis Fimmel’ın Yeni Dizisi ‘Raised by Wolves’ Oldu

    Travis Fimmel, bilim kurgu dizisi ‘Raised by Wolves’da rol alacak

    TNT imzalı bilim kurgu dizisi Raised by Wolves, oyuncu kadrosuna "Vikings"in yıldızı Travis Fimmel’ı ekledi. Fimmel dizide çocuk yetiştirmekle görevli başkarakter Father’a hayat verecek.

    Yapımcıları arasında usta yönetmen Ridley Scott’ın da bulunduğu dizi, gizemli bir gezegende insanların çocuklarını yetiştirmekle görevli iki android olan Father ve Mother’ı takip ediyor. İnsanlardan oluşan bu koloni, dinsel farklılıklar yüzünden çökme noktasına gelince androidler son derece zorlu bir pozisyonda kalırlar.

    Raised by Wolves’un senarist ve showrunner koltuğunda “Prisoners’ın senaristi Aaron Guzikowski var. Yürütücü yapımcı kadrosunda Scott, Guzikowski, David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner ve Robyn Meisinger görev yaparken ilk iki bölümü Ridley Scott yönetiyor.

    TNT’nin hazırlıklarını sürdürdüğü bilim kurgu dizileri arasında Drew Crevello imzalı “The Long Dark” ve Philip K. Dick’in öyküsünden uyarlanan “The Explorers” var.

    Travis Fimmel son dönemde Vikings'in yanı sıra "Lean on Pete", "Finding Steve McQueen", "Dreamland", "Danger Close" ve "El Tonto" gibi yapımlarda boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top