Hesabım
    'Game of Thrones'un 8. Sezon Tarihi Özel Bir Tanıtımla Duyuruldu

    'Game of Thrones'un merakla beklenen 8. sezon tarihi sonunda belli oldu

    Game of Thrones’un final sezonunun prömiyer tarihi sonunda belli oldu. Diziden yayınlanan yeni tanıtıma göre, merakla beklenen 8. sezon 14 Nisan’da prömiyer yapacak.

    Game of Thrones’un 8. sezon tanıtımı, “True Detective”in sezon prömiyerinin ardından HBO ekranlarında yayınlandı. Tanıtımda Sansa Stark, Arya Stark ve Jon Snow’un tünelde kendi heykelleriyle yüzleşme anına tanık oluyoruz.

    Hit dizinin final sezonunda başlıca rolleri Peter DinklageLena HeadeyEmilia ClarkeKit HaringtonSophie TurnerMaisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau paylaşmaya devam ediyor. Dizi, yürütücü yapımcılar David BenioffD.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin ve Bryan Cogman'ın imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Game of Thrones’un final sezonu, her biri 90 dakikalık 6 bölümden oluşuyor. HBO müdürü Richard Plepler final sezonunu izlediğini söylemiş ve yorumlarını şöyle dile getirmişti: “Son sezon büyük bir gösteri. Altı farklı filme imza attılar. Bölümleri izlerken bir film izliyormuş hissine kapıldım. Benioff ve Weiss çıtanın yüksek olduğunu biliyorlardı ve onu aşmayı başardılar. Tüm bölümleri, özel efektsiz versiyonlarıyla iki kez izledim ve önlerinde saygıyla eğiliyorum. Sıradışı bir hikaye anlatımı ve göz kamaştıran bir prodüksiyona imza attılar.”

    Game of Thrones’un 8. sezonu 14 Nisan'da HBO ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top