Hesabım
    True Detective: Scoot McNairy Üçüncü Sezon Kadrosuna Eklendi

    True Detective’in yeni sezonunda kadro tamamlanıyor

    Fargo ve Killing Them Softly gibi yapımlardan hatırladığımız aktör Scot​​t McNairy, HBO’nun sevilen dizisi True Detective’in üçüncü sezonunda rol alacak. McNairy, oyuncu kadrosunda Mahershala Ali, Carmen Ejogo ve Stephen Dorff’un yanına eklenmiş oldu.

    McNairy dizide, yaşadığı korkunç kayıbın ardından kaderi on yıldır iki polis memurunun elinde olan Tom adlı karakteri canlandıracak. True Detective’in üçüncü sezonu, Ozarks’ın kalbinde filizlenip yıllar geçtikçe derinleşen ve üç farklı zaman dilimine yayılan bir suçu ekrana yansıtacak.

    Dizide Carmen Ejogo, 1980’lerde kaybolmuş iki çocukla bağlantısı olan başkarakter Amelia Reardon’a hayat veriyor. Ali’yi eyalet polisi Wayne Hays, Dorf’u ise partneri rolünde izleyeceğiz.

    Yeni sezonda dördüncü bölüm hariç tüm bölümlerin senaryosunu dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto tek başına kaleme alıyor. Nic Pizzolatto ayrıca Jeremy Saulnier ile birlikte yönetmen koltuğunda da yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Pizzolatto’ya Jeremy Saulnier, Scott Stephens, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Fukunaga, Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top